Reglaţi-vă echilibrul acido-bazic - O viziune completă

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: Gérez votre équilibre acido-basique:Une vision complète

Traducător: Elena-Mirabela Fătu

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 160

Format: 15,5×22 cm

ISBN: 978-973-669-634-3

Reglaţi-vă echilibrul acido-bazic - O viziune completă

Autor: Christopher Vasey

Să fii sănătos
Stoc epuizat
24,08 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
  Colecţia  „să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


  Christopher Vasey, unul dintre cei mai renumiţi naturopaţi, ne furnizează, în cartea de faţă, instrumentele necesare pentru a ne putea măsura, corecta şi menţine echilibrul acido-bazic din organismul nostru, al cărui dezechilibru stă la originea celor mai multe dintre problemele de sănătate ale omului modern.
  Programul propus de doctorul vasey include trei paşi, uşor de urmat de fiecare dintre noi:
  1.  Măsurarea ph-ului;
  2. Modificarea alimentaţiei prin eliminarea alimentelor acidifiante din dietă. Vom gasi exemple de meniuri complexe si variate, dintre care putem alege pe cele adecvate gustului şi stilului personal de viata;
  3. Menţinerea echilibrului acido-bazic la un nivel optim. Acest al treilea pas reprezintă practic un pariu pe viaţă, pe care-l facem faţă de noi înşine, dacă dorim să ne păstrăm starea de sănătate şi buna-dispoziţie. Avem la îndemână o serie întreagă de suplimente şi revitalizante bazice, o varietate de plante medicinale care, preparate şi administrate după reţetele propuse de Christopher Vasey, nu vor întârzia să îşi arate efectele benefice asupra organismului nostru.


   


  CHRISTOPHER VASEY  este un naturopat elveţian renumit care în prezent practică medicina naturistă la Chamby-sur-Montreux, în Elveţia.
  Şi-a făcut studiile într-o şcoală pariziană de naturopatie, sub îndrumarea celor mai autorizate voci în domeniu: P. V. Marchesseau şi Alain Rousseaux.
  În 1979 îşi deschide propriul cabinet de consultaţii. Pe lângă activităţile de terapeut, dr. Ch. Vasey continuă să studieze, ca autodidact, medicina naturistă, prin intermediul scrierilor marilor naturopaţi, precum dr. Paul Carton, Robert Masson, Shelton, dr. Bertholet etc.
  Din 1998, dr. Vasey începe să susţină propriile cursuri de introducere în naturopatie în faţa unei audienţe din ce în ce mai interesate şi predă această materie în interiorul diverselor organizaţii de sănătate: asociaţii de terapeuţi, formarea personalului magazinelor dietetice etc.
  Începând cu 1990, Christopher Vasey publică regulat cărţi de medicină naturistă la editura Jouvence, cărţi care, de-a lungul anilor, s-au bucurat de un real succes internaţional, fiind traduse în multe limbi de largă circulaţie: germană, engleză, spaniolă, italiană, portugheză.
  Din 1994, dr. Christopher Vasey începe colaborarea cu editura pariziană Graal, unde publică volume în care sănătatea şi natura sunt abordate dintr-o perspectivă mai amplă, anume cea spirituală.
  Astăzi, în afara colaborării constante cu aceste două edituri recunoscute, dr. Ch. Vasey susţine conferinţe pe teme de medicină naturistă şi spiritualitate în Belgia, Franţa, Austria, Germania, Elveţia, Canada etc., participă la târgurile internaţionale de carte din domeniile de care se ocupă, precum şi la numeroase emisiuni de radio. Este colaborator constant al unor reviste de medicină naturistă (Bio contact, Énergies et santé) şi de spiritualitate (Le monde du Graal, Les trois mondes).