REDUCERI DE CARTE DEDICATE CADRELOR DIDACTICE

 
Credem în schimbare treptată și profundă. Accesul la carte este numai o parte a problemei. Pentru a deveni cititori, copiii au nevoie de sprijin din partea școlii, a familiei și a comunității. Ca să ne asigurăm că toți copiii, indiferent de categoria socială, au parte de bucuria unei cărți citite de plăcere, a unei cărți alese, în broșura dedicată cadrelor didactice, propunem titlurile potrivite pentru diferite categorii de vârstă și reduceri considerabile pentru pachetele între 30 și 150 de cărți comandate. 


OFERTA DE CARTE

Descarcă de AICI broșura dedicată.


CUM POȚI COMANDA?

Click AICI pentru crearea unui cont de cumpărător

SAU

Contactează-ne la numărul 0756 091 268, de luni până vineri, între orele 9:00 - 17:00


REDUCERI APLICABILE

  • 15% reducere la 30 de cărți comandate

  • 25% reducere la 70 de cărți comandate

  • 30% reducere la 100 de cărți comandate

  • 35% reducere la peste 150 de cărți comandate

  • CĂRȚI GRATUITE la fiecare comandă de peste 50 de titluri și vouchere cu reduceri pentru cumpărătorii fideli


CE ACTIVITĂȚI ÎȚI RECOMANDĂM?

•   CLUBUL DE LECTURĂ „CĂRȚILE COPILĂRIEI”

25 de minute de lectură pe zi reprezintă minimul necesar pentru formarea unui obicei al lecturii în rândul celor mici. Îi încurajăm pe părinții, bunicii și frații sau surorile mai mari să-i îndrume prin exemplul personal și să transforme cititul în timp valoros petrecut în familie.

•   ATELIERELE NARATIV

Lucrând cu pedagogi specializați în educația prin artă, am creat o metodologie potrivită pentru o serie de ateliere de lectură NARATIV care îi încurajează pe cei mici să descopere cărțile într-un mod distractiv. Contactează-ne și vom organiza una sau mai multe activități interactive pentru copiii pe care îi coordonezi. Fie că alegi să ne întâlnim la școală, fie la sediul nostru, te asigurăm că va fi o experiență extraordinară și o ocazie minunată pentru ca micuții să (re)descopere cititul de plăcere.


RESURSE GRATUITE

Vrei să organizezi un club de lectură pentru copii care îmbină lectura cu creativitatea și ai nevoie de sfaturi concrete? Descarcă ghidurile cluburilor de lectură interactive și alte materiale gratuite de pe www.asociatiacurteaveche.ro.