Programul de întinerire Real Age

Colecție: Să fii sănătos

Titlu original: The RealAge Makeover: Take years of your looks ans Add Them to Your Life

Traducător: Andreea Rosemarie Lutic

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2010

Număr pagini: 440

Format: 16,5 x 23,5 cm

ISBN: 978-973-669-868-2

Programul de întinerire Real Age

Autor: Michael F. Roizen

Să fii sănătos
În stoc
37,57 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.


  Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.


  În ultimele decenii, speranţa de viaţă a crescut şi cei mai mulţi dintre noi se pot aştepta să ajungă la o vârstă înaintată. Cu toate acestea, nu este de dorit ca în ultimii treizeci de ani de viaţă să fim bolnavi, infirmi, dependenţi de familie sau de medic. Bazându-se pe bogata sa experienţă ca medic, precum şi pe numeroase descoperiri ştiinţifice legate de procesul de îmbătrânire şi de factorii care îl accelerează, Michael F. Roizen  a pus la punct programul RealAge, fundamentat pe ideea că avem o vârstă calendaristică, dar şi una reală, ce reflectă cu mai multă fidelitate cu cât a îmbătrânit corpul nostru. Autorul ne propune un tabel de calcul al vârstei noastre reale şi ne oferă peste 70 de soluţii pentru reducerea acesteia şi pentru a avea o viaţă mai lungă şi mai sănătoasă. Pentru fiecare dintre aceste soluţii este indicat numărul de ani câştigat prin punerea ei în aplicare. Urmând recomandările sale, veţi descoperi că nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetică pentru a arăta mai tineri, ci putem cu adevărat să devenim mai sănătoşi şi mai plini de energie.


   


  Dr. Michael F. Roizen, cel care a creat conceptul „RealAge” (vârsta reală), este cofondator şi preşedinte al Consiliului Ştiinţific al RealAge, Inc. A fost decan al Departamentului de Anestezie şi Medicină de Urgenţă de la Universitatea din Chicago. Apoi a devenit prorector al Şcolii de Medicină şi vicepreşedinte pentru Ştiinţe Biomedicale la SUNY din Upstate.


  Actualmente este conducător al Diviziei de Anesteziologie şi Medicină de Urgenţă la clinica din Cleveland.


  Programul de întinerire RealAge a fost pe locul întâi al bestsellerurilor New York Times. Michael F. Roizen semnează, împreună cu dr. Mehmet C. Oz, următoarele titluri publicate la Curtea Veche Publishing: TU. Ghid de funcţionare. Cunoaşte-ţi corpul pentru a rămâne tânăr şi sănătos (2007, ediţia a II-a, 2008); TU. La regim. Ghid de funcţionare pentru o talie de invidiat (2009). De aceiaşi autori, în curs de apariţie la Curtea Veche Publishing: TU. Să rămâi tânăr.