Programul de 90 de minute de somn pentru bebeluşi

Colecție: Familia la Curtea Veche

Titlu original: The 90-Minute Baby Sleep Program

Traducător: Ruxandra Comşa

Copertă: Griffon and Swans (www.griffon.ro)

Anul apariției: 2012

Număr pagini: 216

Format: 13,3 × 20,10 cm

ISBN: 978-606-588-345-1

Programul de 90 de minute de somn pentru bebeluşi

Urmaţi ciclul natural de odihnă al copiilor

Autor: Dr. Polly Moore

Familia la Curtea Veche
Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Somnul bebeluşilor reprezintă unul dintre cele mai mari motive de stres şi îngrijorare pentru orice părinţi. Lipsa de odihnă aduce numeroase neajunsuri, precum oboseala cronică, o permanentă stare de iritare sau refuzul de a mânca. Nu puţine sunt situaţiile în care, în ciuda bunăvoinţei mamelor care nu mai ştiu cum să-şi aline copiii, sau a taţilor care fac tot ce le stă în putinţă pentru a-i calma, bebeluşii plâng, se agită şi nu au parte de un somn îndestulător.


  Pentru astfel de probleme dr. Polly Moore a alcătuit Programul de 90 de minute de somn pentru bebeluşi. Strategiile propuse de autoare sunt simple, uşor de pus în practică, dar mai ales fundamentate ştiinţific şi au un efect garantat. Astfel copiii vor avea parte de un somn liniştit, ordonat şi înviorător, iar părinţii îşi vor putea lua de pe cap o grijă în plus.


  „În sfârşit o carte de tipul cum să… despre somnul bebeluşilor scrisă de o mamă care este în acelaşi timp om de ştiinţă. Polly Moore a desluşit tainele somnului copiilor şi înţelege, plină de empatie, prin ce carusel de griji trec părinţii.“

  Dr. Sara C. Mednick, autoarea volumului

  Take a Nap! Change your Life


  „O carte care dovedeşte o înţelegere profundă a problemelor legate de somn la copii şi oferă soluţii practice.“

  Dr. Judi Profant, University of California, Irvine


  „O carte despre copii şi somn care le oferă părinţilor strategii simple şi fireşti, ilustrând o tehnică limpede, dar nu rigidă.“

  Marry Ann LoFrumento, autoarea volumului

  Simply Parenting – Understanding Your Newborn and Infant


  Dr. Polly Moore conduce departamentul pentru studierea somnului din cadrul California Clinical Trials din San Diego. După obţinerea doctoratului în neuroştiinţe la University of California din Los Angeles (UCLA), a lucrat la centrul de oncologie din San Diego, precum şi la Scripps Clinic Sleep Center, unde a studiat efectele ritmului de somn asupra cancerului şi durerii. A predat şi a ţinut prelegeri despre planul NAPS peste tot în Statele Unite. Trăieşte în San Diego împreună cu familia sa.