Parfumul. Mică enciclopedie

Colecție: In afara colecțiilor

Anul apariției: 2005

Număr pagini: 272

Format: 13 x 20

ISBN: 973-669-089-X

Parfumul. Mică enciclopedie

Autor: Octavian Sever Coifan

Stoc epuizat
19,27 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Parfumul este strâns legat de pictură si de muzică, nu doar prin corespondenţele inerente ale senzaţiilor, dar mai ales prin tehnica de compoziţie şi de întrupare a ideii.
  Lasă-te vrăjit de miresme şi porneşte într-o călătorie fascinantă. Uită de celelalte simţuri, pentru a-l descoperi pe cel mai misterios şi mai tăcut, chintesenţă a emoţiilor, sălaş al amintirilor. Parfumul - legătura dintre cer si pământ - este deopotrivă taină, dragoste, frumos.

  Acest ghid, unic în literatura română, este cheia care poate desfereca poarta spre lumea parfumurilor.  Octavian Sever Coifan - născut la Timişoara, în iunie 1978.
  - arhitect - absolvent al Facultăţii de Construcţii şi Arhitectură din Timisoara.
  - pregătire: stagiu de stilism şi haute couture la Esmod International (Paris); stagiu de stilism şi istoria costumului la Muzeul Costumului (Paris); stagiu de parfumerie la Osmoteca (Paris); stagiu de parfumerie la Institutul superior de parfumuri, cosmetice, arome (Versailles); stagiu de parfumerie la diverse uzine de la Grasse (Franta); bursă de studii de design şi arhitectură la KTH Arkitektur (Stockholm).


  A publicat: 1000 de parfumuri. Universul parfumeriei Editura Curtea Veche