Bine ai venit!
|
| |
Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor
-25%
Hardcover

Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor

Volumul II
63,75 lei 85,00 lei
Warren al XIII-lea se întoarce!

Cititorule, ia aminte, această carte conține: NISIPURI MIȘCĂTOARE, CODURI SECRETE, VRĂJITOARE, COPACI FURIOȘI și alte elemente periculoase!
Nr. pagini: 240 Format: 19.0 x 21.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Aventură, Aventură, Clcc Imprint: Descriptoare: ,

Tania del Rio

Tania Del Rio este un scriitor și artist profesionist de benzi desenate, care a petrecut ultimii 10 ani scriind și ilustrând, în primul rând pentru un public tânăr.

Printre clienții ei se numără Archie Comics, Dark Horse și Marvel.

Locuiește în Los Angeles.

La începutul noii sale aventuri, Warren și renumitul său hotel mobil plimbă oaspeții prin zone rurale. Dar când o avarie neașteptată îi conduce pe toți într-o pădure periculoasă, Warren dă nas în nas cu o dublură sinistră - maleficul Worrin, care este hotărât să preia controlul asupra hotelului!

Pentru ca Warren să pună lucrurile în ordine va trebui să dezlege câteva mistere: cine este Worrin și care este numele lui real? De ce șoptesc voci misterioase în pădure? Și ce este un bigfoot de sevă?

Plină de enigme, coduri secrete, aventuri formidabile și sute de ilustrații complexe, povestea Warren al XIII-lea și Pădurea Șoaptelor va încânta și va zăpăci cititorii de toate vârstele!

Anul apariției: 2020

Format: 19.0 x 21.0 cm

Număr pagini: 240

Copertă: cartonată

Ilustrații: Will Staehle

Traducere: Elena Tătaru

Autor: Tania del Rio

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0656-9