Telefon Curtea Veche

Supertehnici de comunicare (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
  • Număr pagini: 240
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

5,99 USD
35,7 lei
30 lei

Succesul depinde, în primul rând, de relațiile pe care le ai. Folosește supertehnicile de comunicare pentru a obține tot ce este mai bun de la viață! ALAN C. FOX consideră că a avut parte de mai multe vieţi pe parcursul ultimilor 75 de ani. A obţinut diplome universitare în contabilitate, drept, educaţie și scriere profesionistă. A fost supervizor financiar pentru o importantă firmă de contabilitate, apoi și‑a înfiinţat propria firmă de avocatură, iar în 1968 a fondat o companie imobiliară care deţine și administrează peste 70 de proprietăţi prospere, situate în 11 state americane. De asemenea, este fondatorul, editorul și proprietarul publicaţiei Rattle, una dintre cele mai respectate reviste literare din SUA, și este membru în consiliul director al mai multor organizaţii nonprofit.

Vizitează blogul lui Alan la Peopletoolsbook.com sau contactează‑l direct la adresa alan@peopletoolsbook.com. Dă‑i like pe Facebook: www.facebook.com/PeopleToolsBook. Urmărește‑l pe Twitter: @AlanCFox.

ALAN C. FOX pune în supertehnicile sale tot ce a învățat din finanțe, artă, afaceri imobiliare și viața de familie. Când susține conferințe sau workshopuri, când scrie articole sau dă interviuri, el își încurajează publicul să gândească pragmatic și să se bucure de micile victorii cotidiene.

Această carte reunește esența experiențelor autorului și te călăuzește spre cunoașterea de sine necesară ca să pui în aplicare cu succes 54 de strategii pentru a clădi relații trainice și pentru a dobândi prosperitate.

General
Anul apariției 2020
Autor Alan C. Fox
Număr pagini 240
Format 13 x 20 cm
Cod produs: 978-606-44-0679-8

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.