Bine ai venit!
|
| |

S.T.A.G.S.

50,00 lei
Greer MacDonald e încântată că a primit o bursă la elitista școală S.T.A.G.S. Dar curând va descoperi că prestigiul milenar ascunde un mister crunt și că jocurile din spatele zidurilor impozante s-ar putea lăsa cu sânge...
Nr. pagini: 320 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Young Adult Imprint: Descriptoare: , ,

M.A. Bennett

M.A. Bennett e pe jumătate venețiană, s-a născut în Manchester, Anglia, și a crescut în Yorkshire Dales.

A absolvit istoria la Universitatea Oxford și la Universitatea Veneției, specializându-se în studiul pieselor shakespeariene ca sursă istorică. Apoi, a studiat artele și a lucrat ca ilustratoare, actriță și a scris recenzii de film.

A realizat decoruri pentru turneele unor formații de muzică rock precum U2 și The Rolling Stones.

S-a căsătorit pe Marele Canal din Veneția și locuiește în nordul Londrei cu soțul, fiul și fiica ei. 

Un fel de Fete Rele, dar

britanic și letal... O carte nemaipomenită, de la prima pagină până la ultima.

HYPABLE

O carte în ale cărei pagini se întâlnesc Gossip Girl și Hunger Games.

BUSTLE

S.T.A.G.S. revigorează thrillerul pentru adolescenți.

The Guardian
Greer MacDonald, o liceană inteligentă și înnebunită după filme, tocmai a primit o bursă de studii la prestigiosul colegiu cu internat St Aidan the Great. S.T.A.G.S., pe scurt, este faimos pentru elevii lui de excepție, pentru tradiția milenară și pentru atmosfera de tărâm desprins dintr-un basm, respingând tot ce este nou și necunoscut – mai cu seamă străinii. Așa că Greer se simte ignorată încă din prima zi petrecută pe vastul domeniu, ba chiar hăituită de grupul celor mai populari elevi, cunoscuți sub numele de Medievalii.

Așa că eroina e uimită atunci când primește o scrisoare din partea Medievalilor. Ei o invită să participe la faimosul weekend anual Justitium, care se desfășoară pe moșia liderului grupului, Henry de Warlencourt. Invitația cu pecete, râvnită de toți elevii de la STAGS, promite trei zile de „vânat împușcat pescuit“. Greer acceptă, sperând că se va descotorosi de statutul de paria, însă curând află că în spatele luxului și frumuseții decadente ale conacului Warlencourt pândesc primejdii care își cer tributul de sânge.

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 320

Traducere: Cornelia Dumitru

Autor: M.A. Bennett

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0629-3