Telefon Curtea Veche

Povești fantastice pentru fetițe

195,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Din aceste 5 cărți pline de magie și lumi fantastice, fetițele vor avea de învățat multe lucruri despre prietenie și bunătate, dar se vor și distra de minune alături de cele mai năstrușnice personaje.

Vârstă recomandată: 5-14 ani

Pachetul conține următoarele titluri:

Isadora Moon merge cu cortul (6-8 ani) – de Harriet Muncaster - îndrăgeşte noaptea, liliecii şi costumul negru de balet, dar şi soarele strălucitor, bagheta magică şi îl adoră pe Iepuraşul Roz. De la frigerea bezelelor pe un foc de tabără, la împrietenirea cu o sirenă – în preajma Isadorei se petrec lucruri speciale!

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? (6-10 ani) – de Adina Rosetti - copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie, în 11 povestioare, în care apar personaje de basm aşa cum nu le-aţi mai văzut. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi.

O girafa în spațiu și ale șapte lumi ascunse (6-10 ani) – de Cristina Donovici - opt povești cu prinți, prințese și creaturi fantastice, adaptate vremurilor noastre.

Destinul Prințesei de Nor (10-14 ani) – de Cătălina Miciu - Nora este prințesă în Regatul Norilor, un ținut „de un alb lăptos și pufos ca vata pe băț“. Acolo nu e frig niciodată și anul are doar trei anotimpuri. Părinții Norei nu mai sunt, așa că ea este crescută de ursul Caramel. Acesta, cu pricepere și fermitate, administrează domeniile prințesei și are grijă de fericirea ei.

Isadora Moon dă de bucluc (6-8 ani) – de Harriet Muncaster - Isadora vrea să-l aducă la școală de ziua animalului de companie pe Iepurașul Roz. Dar verișoara ei mai mare, Mirabelle, are un plan mult mai bun – de ce să nu vină cu un dragon? Ce neplăceri ar putea să apară?

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.