Telefon Curtea Veche

Pachet „Summer Wellness”

248,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Pentru împlinire în trup și suflet, pentru gustos dar și sănătos, pentru frumusețe interioară versus (doar) cea exterioară: un pachet de cărți pentru wellness care îți va acoperi toate nevoile vara aceasta.

Pachetul conține următoarele titluri:

Descoperă-te - de Andreea Raicu - împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. Este mărturisirea uneia dintre cele mai stilate femei din România, care a dat lupta încrâncenată pentru imaginea fără cusur de pe ecrane și din revistele glossy pe bucuria neprețuită de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit.

Forma gustului - de Laura Cosoi - „mai mult decât o carte de bucate, am scris o mărturisire: mă dezvălui printre secretele care fac din hrană un ingredient al schimbării profunde. Inspiră-te din drumul lung pe care l-am străbătut în căutarea celei care sunt astăzi ca să afli cum îți poți modela și tu forma gustului: cultivă echilibrul și prezența conștientă înainte ca problemele emoționale să ajungă în farfurie, gustă din bucuriile recunoștinței și nu uita, din când în când, să îți inviți sufletul la cină.”

Sănătatea are gust. Ghid pentru slăbit - de Dr. Mihaela Bilic - un îndrumar practic şi uşor de urmat, cartea de față se adresează celor care vor slăbească înlocuind cantitatea cu calitatea, pentru cei care vor să-și reeduce comportamentul alimentar, ținând cont în același timp de foame, de pofte și de plăcerea gustului.

Mindfulness urban - de Gáspár György - îmbinând principiile budiste cu studiile psihologice, autorul oferă sfaturi clare și practice pentru cultivarea curajului, a compasiunii şi a conectării prin mindfulness.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.