Telefon Curtea Veche

Pachet Scapă de stres

134,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
De la stres la fericire în ritmul tău! Află din aceste trei cărți esențiale cum poți începe să trăiești revigorat și în echilibru perfect cu mintea și sufletul tău.

Pachetul conține următoarele titluri:

Ești ceea ce gândești. Principii taoiste pentru zilele noastre - de Dr. Wayne W. Dyer - aprofundând învăţăturile din această carte, veţi ajunge să înţelegeţi vechiul adevăr din spatele cuvintelor taoiste: „Când schimbi felul în care priveşti lucrurile, lucrurile la care te uiţi se schimbă.“ Recurgând la multe traduceri moderne ale vechii lucrări chinezeşti, dr. Wayne W. Dyer a realizat o versiune personală a celebrelor versete, căreia i-a adăugat o interpretare adecvată zilelor noastre.

Ce înseamnă fericirea? - de Alan Watts - o carte care pune în balanță filosofia orientală și pe cea occidentală și compară ideile propuse de diferite religii. Trecute prin filtrul principiilor autorului și al conceptelor societății de la mijlocul secolului al XX-lea, mesajele din acest volum ne amintesc că liniștea interioară își are izvorul în întoarcerea la timpul primordial, cel în care omul era una cu natura, când trăia în armonie cu ea, nu în izolare.

Revoluția somnului - de Arianna Huffington - autoarea dezvăluie misterul şi puterea transformatoare a somnului şi ne arată cum să ne eliberăm de griji, să ieșim din timp, să ne umplem de energie şi să revenim la viețile noastre cu sufletul revigorat. O definiţie a succesului care nu include starea de bine, înțelepciunea şi dăruirea ne va împiedica să descoperim ceea ce prețuim și ceea ce dă sens vieții noastre. Suntem aşa cum dormim! Dacă vrem să avem succes, trebuie să începem cu somnul!

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.