Telefon Curtea Veche

Pachet Scapă de dependențe

167,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
De la țigări și alcool la sex și droguri, obiceiurile și dependențele noastre sunt greu de depășit, fiindcă par înscrise în mentalul nostru. Însă ele pot fi depășite și putem să ne antrenăm mintea și să ne schimbăm tiparele de comportament dacă ne folosim de anumite mecanisme care sunt la îndemâna oricui.

Pachetul conține următoarele titluri:

Recuperare. Eliberează-te de dependențe - de Russell Brand - dependențele sunt ca niște lanțuri cu care ne legăm de un sine străin ce ne parazitează. Cu timpul, acel sine preia controlul asupra noastră, distrugându‑ne. Pentru a redeveni noi înșine, pentru a ne recupera adevăratul sine din ghearele monstrului care ne conduce e nevoie de un efort uriaș și, mai ales, de iubirea celorlalți.

Poftele minții - de Judson Brewer - fie că este vorba despre dependențe pe care nu le considerăm demne de băgat în seamă, fie că în joc sunt unele grave – precum cea de alcool sau de droguri –, în timp ele ne erodează buna funcționare a organismului. Ne fac nefericiți, hipersensibili, obosiți și slabi. Adicţiile ne pot distruge sănătatea fizică și mintală.

Antrenează-ți creierul! Strategii şi tehnici de transformare mentală - de Joe Dispenza - marea majoritate a gândurile noastre sunt negative. Explicaţia constă în faptul că, din pricina stresului la care suntem supuşi zilnic, ne activăm „sistemul de supravieţuire“ şi tiparele de comportament înrădăcinate. Creierul nostru are însă o calitate formidabilă, numită plasticitate, schimbându-şi organizarea ca urmare a procesului de învăţare şi a experienţelor de viaţă.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.