Telefon Curtea Veche
Reducere!

Pachet Puterea prezentului pentru copii

48,50 lei

97,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
Ajută-i pe cei mici să-și învingă fricile și anxietatea cu două povești liniștitoare de la Eckhart Tolle, autorul bestsellerului „Puterea prezentului”, tradus în peste 33 de limbi.

Vârste recomandate: 8-12 ani.

Pachetul conține următoarele titluri: Secretul lui Milton. O aventură a cunoaşterii prin intermediul puterii Prezentului și Păzitorii prezenței. Ce putem învăţa de la câini şi pisici.

Eckhart Tolle demonstrează cu aceste două cărți că știe să coboare în lumea emoțiilor celor mici, nu doar ale adulților. Avându-l drept coautor pe Robert Friedman și drept ilustrator pe Frank Riccio, Tolle, ne oferă o poveste plină de învăţăminte prin Secretul lui Milton, un băieţel isteţ şi plin de viaţă care învaţă să îşi învingă temerile, să nu-şi mai proiecteze fricile din trecut în viitor şi să trăiască fericit momentul prezent.

Iar în Păzitorii prezenței, îmbinarea dintre arta lui Patrick McDonnell și cuvintele lui Tolle dezvăluie o dragoste adâncă pentru natură, animale, oameni, pentru toate formele de viață. Cartea ne amintește că suntem una cu tot ceea ce există și sărbătorește încântarea de a ne descoperi în prezent, înconjurați de frumusețea pe care deseori uităm s-o luăm în seamă.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.