Telefon Curtea Veche

Pachet Prima dragoste din farfurie - băieți

150,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Primii ani de viață sunt cei mai importanți din atâtea motive, iar unul dintre ele este relația copiilor cu mâncarea și mai ales formarea unor obiceiuri alimentare de durată. Acest pachet te va ajuta la formarea sănătoasă a băiețelul tău și vei putea și documenta totul, pentru a-ți aminti mulți ani după despre aceste prime momente atât de prețioase.

Vârstă recomandată: 0 - 2 ani

Descoperă și varianta pentru fetițe a acestui pachet APĂSÂND AICI!

Pachetul conține următoarele titluri:


Papă tot (pentru părinți) - de Laura Cosoi - întotdeauna ne-am dorit pentru copiii noștri o copilărie firească. Credem în limite, dar numai în măsura în care ele asigură un echilibru. Credem în reguli, dar numai dacă ele îi învață pe cei mici ce este libertatea. Papă tot! cuprinde rețete inspirate de viața noastră alături de Rita, fie că este vorba despre diversificare, alimentația după vârsta de 1 an sau pur și simplu sugestii pentru un stil de viață sănătos, definit prin dragoste, responsabilitate și multă încredere. Sperăm ca povestea noastră să vă inspire și să vă călăuzească pretutindeni!

Fram în lumea fructelor și a legumelor - de Iulia Burtea - Fram și prietenii lui nu stau locului nicio clipă! Au intrat în lumea fructelor și a legumelor și sunt fermecaţi de ea. Mere, struguri sau banane, ardei, vinete sau castraveți, precum și multe, multe altele sunt ingredientele pentru o bunătate de salată de fructe și o nemaipomenită mâncare de legume. Hai și tu alături de ei să descoperi magia acestei lumi colorate și sănătoase!

Primul jurnal al copilului tău. Pentru băieței (pentru părinți) - ilustrații de Kaliaha Volha - nașterea unui copil schimbă totul în viața unei familii. Începând de acum, fiecare eveniment important – mai mare sau mai mic – din viața băiețelului vostru va fi un moment pe care o să vi-l amintiți și de care să vă bucurați întotdeauna. Ilustrațiile splendide fac din acest jurnal o modalitate excelentă pentru a colecționa toate informațiile, amintirile și emoțiile primilor trei ani de viață ai fiului vostru.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.