Telefon Curtea Veche

Pachet Napoleon Hill

358,02 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini:
Pachetul contine titlurile: Calea spre succes, Regulile de aur, Secretul libertatii, De la idee la bani, Cheia succesului, Secretele prosperităţii,  Puterea de convingere,  Secretul bogățiilor si  Secretele celor trei maeștri. Napoleon Hill (1883–1970) a fost un ce..

Pachetul contine titlurile: Calea spre succes, Regulile de aur, Secretul libertatii, De la idee la bani, Cheia succesului, Secretele prosperităţii,  Puterea de convingere Secretul bogățiilor si  Secretele celor trei maeștri.


 


Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de cărţi de literatură motivaţională. A trecut de la jurnalistică la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri şi preşedinţi, personalităţi precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford. Preocupările lui Hill au vizat convingerile personale ale individului şi rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetărilor întreprinse, în calitate de reporter, şi la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluată în multe dintre cărţile sale, cu scopul de a dezvălui calea spre îmbogăţire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât şi spiritual. Deşi concepute cu mult timp în urmă, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltării personale. Cea mai celebră lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodată, una dintre cele mai bine vândute cărţi din toate timpurile. A fost publicată pentru prima dată în martie 1937, în timpul Marii Crize Economice. Primul tiraj, de 5 000 de exemplare, s-a epuizat în numai şase săptămâni. Următoarele 10 000 de exemplare, la fel. Până în 1970, la moartea autorului, cartea se vânduse în 20 de milioane de exemplare. De la idee la bani şi-a păstrat statutul de bestseller chiar şi după 70 de ani de la publicare — după cum a consemnat publicaţia BusinessWeek —, fiind, şi azi, emblematică pentru sectorul literaturii motivaţionale. Alături de acest titlu, la Curtea Veche Publishing au mai apărut, de acelaşi autor, Puterea de convingere (2006), Secretul bogăţiilor (2007), Calea spre succes (2011), Secretul libertăţii (2012) şi Cheia succesului (2012).

General
Anul apariției
Autor Napoleon Hill
Număr pagini
Format
Cod produs: 0000000000187

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.