Telefon Curtea Veche

Pachet Micuțul curios

81,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Un pachet de supraviețuire pentru băieți în tranziția bruscă și confuză de la copilărie la adolescență.

Vârstă recomandată:  7-14 ani

Pachetul conține următoarele titluri:

Pentru băieți - ce se întamplă cu mine? (8-14 ani) – de Alex Frith – o carte care răspunde întrebărilor cu care se confruntă băieții la pubertate, dar pe care, de cele mai multe ori, se rușinează să le pună. Plină de informații utile și cu un ton degajat și prietenos, însoțite de ilustrații sugestive, cartea vorbește despre micile și marile mistere ale trecerii de la copilărie la adolescență.

Fete și feciori de împărați. Basme românești repovestite de Răzvan Năstase (7-12 ani) - „ A fost odată…“ Așa începe orice basm, fie în forma originală, fie în forma cultă, fie… repovestit. Și basmele din acest volum nu pierd nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români.

Omul cu trei minți și alte basme cu tâlc. Basme românești repovestite de Răzvan Năstase (7-12 ani) - în epoca neologismelor, unele cuvinte s-au învechit atât de tare, încât cei mici nu le-ar înțelege de îndată. Așa că repovestite, prescurtate și adaptate, basmele vor fi negreșit citite. Sunt la fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.