Telefon Curtea Veche

Pachet Micuța curioasă

106,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Cine a zis că farmecul poveștilor de altă dată se pierde în vremurile noastre? Aceste trei cărți aduc fie basmele copilăriei în prezent, fie crează noi lumi care vor fi cu siguranță pe placul copiilor de azi.

Vârstă recomandată:  6-12 ani

Pachetul conține următoarele titluri:

De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? (6-10 ani)
– de Adina Rosetti - copiii pun întrebări trăznite, aşa că ne-am gândit să răspundem la ele cât mai amuzant şi plin de imaginaţie, în 11 povestioare, în care apar personaje de basm aşa cum nu le-aţi mai văzut. Am luat personaje din basmele clasice româneşti (şi nu numai) şi le-am adus în contemporan, în lumea în care trăiesc copiii de astăzi.

Fete și feciori de împărați. Basme românești repovestite de Răzvan Năstase (7-12 ani) - „ A fost odată…“ Așa începe orice basm, fie în forma originală, fie în forma cultă, fie… repovestit. Și basmele din acest volum nu pierd nimic din țesătura magică a versiunilor pe care le-au cules cândva câțiva mari scriitori și folcloriști români.

Omul cu trei minți și alte basme cu tâlc. Basme românești repovestite de Răzvan Năstase (7-12 ani) - în epoca neologismelor, unele cuvinte s-au învechit atât de tare, încât cei mici nu le-ar înțelege de îndată. Așa că repovestite, prescurtate și adaptate, basmele vor fi negreșit citite. Sunt la fel de încântătoare și la fel de captivante ca acum o sută, ori poate o mie de ani.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.