Telefon Curtea Veche

Marriage Pack „Iubirea reală”

126,01 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul conține volumele Iubirea reală, Cele cinci limbaje ale iubirii. Carte de colorat motivațională pentru adulți și Puterea prezentului.

Ne dorim să iubim și să primim iubire. Găsiți în acest pachet trei cărți care aduc din învățăturile budiste, hinduiste, creștine, toate pentru a ne ajuta să devenim mai conectați cu cei dragi. Liniștea interioară poate aduce o iubire reală.

Sharon Salzberg (Iubirea reală) are meritul de a fi adus practicile mindfulness în cultura occidentală încă din 1974. Nu numai că suntem vrednici de iubire, spune Salzberg, ci avem cu toții un dar înnăscut, o putere fundamentală: aceea de a oferi iubire. Dacă învățăm să ne prețuim pe noi înșine și să ne îmbrățișăm cu blândețe atât zonele luminoase, cât și pe cele de umbră, vom reuși să dăruim aceeași bunătate iubitoare și celor din jur.

Eckhart Tolle (Puterea prezentului) aduce un mesaj pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm şansa de a avea o viaţă fericită. Pentru a ajunge însă acolo, trebuie să ne răspundem la o întrebare: imaginea pe care o avem asupra realităţii este, într-adevăr, cea mai adecvată? Ne reprezintă cu adevărat? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce constă aceasta de fapt? Fiind ancorați în prezent putem avea relații de o mult mai bună calitate.

Gary Chapman (Cele cinci limbaje ale iubirii - Carte de colorat motivațională pentru adulți) - cartea este inspirată de bestsellerul cu acelaşi titlu al lui Gary Chapman. Ilustraţiile şi textele din carte vă oferă prilejul să cunoaşteţi, să exprimaţi şi să experimentaţi cele cinci limbaje ale iubirii: cuvintele de încurajare, clipele plăcute petrecute în doi, gesturile binevoitoare, primirea de daruri şi mângâierile fizice. Oferiţi-vă zilnic câteva momente de relaxare şi de pace în care să vă jucaţi cu culorile şi să coloraţi aceste pagini. Cuvintele care însoţesc desenele vă dau ocazia să meditaţi la semnificaţia şi la importanţa relaţiilor din viaţa voastră.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.