Telefon Curtea Veche

Marriage Pack „Curaj în dragoste”

120,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul conține volumele Love Warrior, Secretul casniciei fericite și Încă o șansă.
Uneori iertarea, compromisul, perseverența sunt cele mai mari dovezi de dragoste. Orice cuplu trece și prin perioade dificile, care pot fi depășite doar cu răbdare și înțelegere. Am ales pentru acest pachet trei ghiduri esențiale pentru astfel de momente.

Gary Chapman (Secretul căsniciei fericite) dezvăluie modalitățile prin care poți folosi limbajele iubirii pentru a depăși orice impas în cuplu și pentru a alege calea spre vindecarea relațională. Chiar și în momente de cumpănă, când nu ți-au mai rămas decât lacrimile și ușile trântite, iar divorțul pare singura soluție, există speranță. Arta căsniciei se poate învăța.

Zig Ziglar (Secretul căsniciei fericite) te învață cum să ai grijă de relația ta, chiar dacă ești căsătorit de un an sau de 50. Niciun cuplu nu este ferit de conflict și orice căsnicie trece prin perioade grele. Volumul de față descrie, cu atenţie la detalii şi mult umor, problemele pe care le are sau pe care le-ar putea întâmpina un cuplu căsătorit, sugerând câteva posibile rezolvări. Veți afla din această carte cum să comunicați mai bine și cum să vă certați mai eficient.

Glennon Doyle (Love Warrior: iubește și luptă) este cartea autobiografică a autoarei de succes Glennon Doyle, o reflecţie amară asupra singurătăţii şi spaimei de a nu fi acceptată şi înteleasă, dar şi un mesaj optimist şi un îndemn: iubeşte şi luptă pentru iubirea ta. Glennon a avut o copilărie nefericită, iar în adolescenţă a descoperit refugiul în alcool, droguri şi mâncatul în exces. Apoi, când l-a întalnit pe Craig şi au întemeiat o familie, a simţit cum renaşte, cum îşi lasă în urmă trecutul şi îşi descoperă sinele autentic. Dar nimic n-a pregătit-o pentru cosmarul în care urma să se transforme viaţa ei când a primit vestea că a fost trădată de cel pe care îl iubea. Lecția ei este un exemplu de curaj și înțelepciune.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.