Telefon Curtea Veche

Marriage Pack „Arta de a iubi”

156,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul conține volumele Psihologie pentru oameni obișnuiți, Cele 5 limbaje ale iubirii pentru bărbați și Inteligența erotică.

Nu este deloc simplu să iubești... sau este? Trei dintre cei mai bine vânduți autori din portofoliul nostru vorbesc cu deschidere și pricepere despre cum să primim și să oferim iubire, în toate formele ei.

Esther Perel (Inteligența erotică) este cartea care ne arată că viața sexuală incitantă, jucăușă și chiar poetică nu este incompatibilă cu viața de cuplu. Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate.  Autoarea, terapeut cu o vastă experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.

Radu F. și Ramona Constantinescu (Psihologie pentru oameni obișnuiți) descriu acele intuiții psihologice pe care le-am avut cu toții, chiar dacă nu le-am analizat întotdeauna. Nici nu știți câtă nevoie aveam de o psihologie a lumii urbane, a vieții de birou, a flirturilor online, a speakerilor motivaționali și a comerțului dezlănțuit! La vremuri noi, fantasme noi. Sunt atâtea și atâtea noi dorințe, dar și traume, pe care, vai, marii analiști nu au apucat să le descifreze. Psihologie pentru oameni obișnuiți, o cafea fără zahăr, ne va trezi din acest vis. Trebuie doar să privim în jur, să înțelegem și să ne punem cea mai importantă întrebare: de ce ne dorim ceea ce ne dorim?

Gary Chapman (Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați) îți arată cu umor și empatie că degeaba îi faci pli¬nul la mașină soției tale, când ea simte că rezervorul de dragoste îi este gol. Sau că degeaba îi oferi cadouri, când darul cel mai pre¬țios după care tânjește este chiar prezența ta. Poți aduce armonia în relația voastră de cuplu dacă înveți să folosești limbajul primar al iubirii soției tale. Fie că este vorba despre declarații, timp petrecut în doi, daruri, servicii sau contact fizic, unul dintre cele cinci limbaje ale iubirii sigur este al ei. Iar sugestiile autorului, verificate de milioane de cupluri din întreaga lume, te vor ajuta să îl deprinzi pas cu pas, de la silabisitul timid până la performanțele unui vorbitor nativ al dialectului care este numai al ei. Ceea ce este totuna cu a o face să se simtă iubită.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.