Telefon Curtea Veche
Reducere!

Marriage Pack „În doi”

46,50 lei

93,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul conține volumele Vorbeste-mi, am atatea sa-ti spun, Cele 5 limbaje ale scuzelor și Limbajul trupului în dragoste.
Avem atât de multe puncte comune, dar și atât de multe deosebiri față de partenerii noștri! În plus, societatea în care trăim nu ne face deloc viața ușoară. Orice cuplu ajunge uneori să se întrebe de ce în unele situații totul devine complicat.

Am selectat pentru tine trei cărți testate de zeci de milioane de cupluri din întreaga lume care ne arată cum să comunicăm mai bine și ne ghidează în această continuă căutare a fericirii în doi.

Celebrul psiholog francez Jacques Salomé (Vorbește-mi, am atâtea să-ți spun) ne ajută să creăm un spațiu de negociere cu partenerul nostru. Autorul analizează motivele ce duc la dezintegrarea cuplurilor, acele aspecte din viaţa de zi cu zi care nu au nimic ameninţător în sine, dar care, repetate şi amplificate, adăugându-se unele altora, vor constitui o sursă reînnoită de slăbire a unei relaţii. Jacques Salomé nu se mulţumeşte cu explicarea eşecului unei relaţii, ci întreţine speranţa şi oferă soluţii pentru sporirea intimităţii, a cunoaşterii de sine şi a spontaneităţii.

Gary Chapman (Cele cinci limbaje ale scuzelor) ne învaţă care este atitudinea pe care trebuie să o avem atunci când greşim. Tuturor ni s-a întâmplat să avem reacţii exagerate faţă de partenerul de viaţă ori pur şi simplu să nu putem fi iertaţi sau să nu ştim, la rândul nostru, cum să iertăm. Așa cum fiecare știe să ofere și să primească dragostea într-un limbaj propriu, așa și exprimarea scuzelor are particularitățile sale. Iertarea nu e altceva decât o formă a dragostei adevărate.

Allan Pease (Limbajul trupului în dragoste), supranumit „Mr. Body Language“ de aproape 40 de ani, dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relaţie, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal. E dovedit ştiinţific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.