Telefon Curtea Veche

Marriage Pack „Învață să asculți”

199,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul conține volumele De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste, Inteligența emoțională și Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege.

La baza unei relații solide stă comunicarea, însă ea nu este posibilă fără o înțelegere reală a nevoilor partenerului și fără o bună cunoaștere de sine. Învățând să te iubești și să te asculți pe tine însuți vei putea oferi iubire la rândul tău.

I-am rugat pe colegii noștri din redacție să ne recomande trei cărți despre cum ne putem auzi și asculta cu adevărat. Ei au ales trei dintre cele mai iubite bestselleruri ale ultimilor ani, cărți care au creat adevărate revoluții în dezvoltarea emoțională din întreaga lume.

Jacques Salomé (Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege) este un reputat psiholog francez care vorbește despre fricile, traumele, rănile care stau în spatele acțiunilor noastre, ne învață să fim mai onești cu noi înșine și să nu ne autosabotăm în relațiile cu cei iubiți.

Daniel Goleman
(Inteligența emoțională) a produs o revoluție în întreaga lume atunci când a publicat această carte, iar conceptul său este în continuare studiat și aplicat. Una dintre cele mai utile cărți din timpurile noastre ne învață cum să ne înțelegem sentimentele pentru a ajunge la autodisciplină și empatie. Inteligența emoțională poate fi îmbogățită la orice vârstă, inclusiv la cea adultă.

Allan & Barbara Pease (De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste) au la activ multe bestselleruri ce tratează problemele cu care se confruntă cuplurile. Ei vin de această dată cu o carte ce înfățişează dorințele bărbaților şi ale femeilor în materie de relații amoroase. Ei analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.