Telefon Curtea Veche

Pachet Limbajele iubirii

264,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Descoperă limbajele iubirii exprimate pe înțelesul tuturor și pentru toată familia. Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

Pachetul conține următoarele titluri de Gary Chapman: Cele cinci limbaje ale iubirii pentru adolescenți, Iubirea ca un mod de viață, Cele cinci limbaje ale iubirii, Cele cinci limbaje ale iubirii pentru bărbați, Cele cinci limbaje de iubire ale copiilor și Cele cinci limbaje ale iubirii-carte de colorat.

Dr. Gary Chapman este unul dintre cei mai renumiţi consilieri din lume în probleme de familie, având totodată o bogată activitate în domeniul educaţiei creştine. Susţine conferinţe pe teme de mariaj şi de educaţie a copiilor de aproape cincizeci de ani, oferind de asemenea consiliere privată pentru cupluri. Cărțile sale sunt printre cele mai vândute din lume.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.