Telefon Curtea Veche

Pachet Ligia Pop

391,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 965
Pachetul conţine titlurile: Germeni şi vlăstari,  Reţete vegane fără foc , Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă.  DESERTURI raw PENTRU PARINTI SI COPII SANATOSI  , Diversificarea raw si vegana , Rețete cu germeni și vlăstari si Jurnalul unei mame. Chiar dacă petrec..

Pachetul conţine titlurile: Germeni şi vlăstari,  Reţete vegane fără foc , Sfaturi pentru o viață mai sănătoasăDESERTURI raw PENTRU PARINTI SI COPII SANATOSI  , Diversificarea raw si vegana , Rețete cu germeni și vlăstari si Jurnalul unei mame. 


Chiar dacă petrece mult timp împreună cu bebeluşul, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“).


A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com. Ligia Pop continuă să creeze reţete minunate. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste.

General
Anul apariției
Autor Ligia Pop
Număr pagini 965
Format 18,60 x 24,60 cm
Cod produs: 0000000000186

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.