Telefon Curtea Veche
Reducere!

Pachet FIRE

89,50 lei

179,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
Mișcarea FIRE (Independența financiară, pensionarea timpurie) este o mișcare a stilului de viață al cărei obiectiv este independența financiară și retragerea precoce. Cei care doresc să obțină FIRE își maximizează în mod intenționat rata de economii prin găsirea de modalități de a crește veniturile sau de a reduce cheltuielile. Obiectivul este de a acumula active până când venitul pasiv rezultat va oferi suficienți bani pentru cheltuielile de viață.

Pachetul conține următoarele titluri:

Tată bogat - contestă perspectiva obișnuită pe care oamenii o au asupra banilor și oferă o un ghid de educație financiară pentru toți cei care nu au primit cunoștiințele necesare în timpul școlii.

Atitudinea este totulcartea este un manual al succcesului și cuprinde 12 lecții care pot ajuta cititorul să dobândească mai mult control asupra propriei vieți, să-și depășească temerile care îl țin prizonier și să ducă la bun sfârșit ceea ce și-a propus să realizeze.

De la idee la bani - expunând 13 paşi spre îmbogăţire, autorul mizează, în primul rând, pe cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei întregi filosofii despre succes şi prosperitate. Volumul de faţă cuprinde atât celebra lucrare De la idee la bani, cât şi un ghid de acţiune, care vine în sprijinul cititorilor cu sfaturi privind atingerea şi menţinerea succesului.

Secretele succesului - sfaturile lui Dale Carnegie vă arată cum să deveniţi un interlocutor agreabil, de ce e bine să faceţi complimente dezinteresate, când e cazul să vă retrageţi dintr-o dispută, ce anume trezeşte dorinţa de cooperare a partenerilor, cum să faceţi o bună impresie de la prima întâlnire, cât de important e zâmbetul, prin ce strategii vă puteţi autopromova în ochii celorlalţi, în ce fel puteţi adresa critici fără să provocaţi resentimente, de ce e recomandat să vă admiteţi propriile greşeli înainte de a le face reproşuri altora, cât de adevărat e proverbul care spune că „vorba dulce mult aduce“, cum să răspundeţi la plângerile altora, unde se termină sinceritatea şi începe brutalitatea, de ce nu funcţionează pe termen lung strategia de a da ordine, cum să vă ajutaţi ajutându-i pe ceilalţi — şi multe altele.Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.