Telefon Curtea Veche
Reducere!

Pachet Excelență în afaceri

83,00 lei

166,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
Când știi că ai atins succesul pe care sperai să-l atingi când ai pornit compania ta? Nu știi de unde să pornești, nu ai o țintă anume în viață? Descoperă 4 cărți care îți vor deveni busolă.

Pachetul conține următoarele titluri:

De la idee la bani - de Napoleon Hill - expunând 13 paşi spre îmbogăţire, autorul mizează, în primul rând, pe cultivarea unei conştiinţe a banilor, a unei întregi filosofii despre succes şi prosperitate.

Secretul bogățiilor - de Napoleon Hill - bazată pe formula de reuşită a lui Andrew Carnegie, cartea descrie, pas cu pas, cea mai importantă filozofie de succes a zilelor noastre. Această filozofie incredibilă, culeasă din experienţele de succes a sute dintre cei mai puternici şi mai bogaţi oameni ai planetei, vă va arăta cum să reuşiţi pe orice drum al vieţii.

Excelența în afaceri - de Jim Collins - o carte perenă, temele abordate în ea ajungând subiecte de studiu în cadrul programelor MBA. Este una dintre acele scrieri pe care managerii companiilor le citesc și le recitesc mereu, în ciuda trecerii timpului. Toate ideile prezentate reprezintă concluziile unei cercetări minuțioase, care a durat cinci ani, a peste 1400 de companii incluse în clasamentul Fortune 500. Acestea dezvăluie elementele-cheie ale construirii unei afaceri de succes, descriind modul în care doar 11 companii au reușit, de-a lungul timpului, să îndeplinească criteriile excelenței în afaceri.

Calea spre succes - de Napoleon Hill - Ţi se pare că n-ai nicio ţintă în viaţă? Că nu eşti în stare să găseşti calea spre succes? Nu eşti sigur că te afli pe drumul cel bun? Această carte te va orienta în călătoria vieţii tale. Este un ghid cu numeroase sfaturi ce au trecut testul timpului şi pe care le poţi pune oricând în practică.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.