Telefon Curtea Veche

Pachet Detectivii de dinozauri - Back to School

150,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Matt Sharp are un talent ascuns: dacă atinge ouă de dinozaur, călătorește înapoi în timp, în lumea preistorică.

Vârste recomandate: 8-12 ani.

Pachetul conține următoarele titluri: Detectivii de dinozauri în pădurea amazoniană. Cartea întâi, Detectivii de dinozauri în epava din Insulele Bimini. A doua carte, Detectivii de dinozauri în deșertul înghețat. A treia carte, Detectivii de dinozauri în țara curcubeului - șarpe. A patra carteDetectivii de dinozauri pe Coasta Jurasic. A cincea carte și Detectivii de dinozauri în Transilvania. A șasea carte.

Matt Sharp are un talent ascuns: dacă atinge ouă de dinozaur, călătorește înapoi în timp, în lumea preistorică. Este extraordinar de norocos, pentru că își dorește să ajungă paleontolog, la fel ca tatăl său. Seria Detectivii de dinozauri urmărește aventurile lui Matt și ale familiei sale în Amazon, Florida, Antarctica, Australia și chiar și în Transilvania.

Stephanie Baudet e autoarea a peste 50 de cărți pentru copii și a unui roman istoric. A ținut cursuri de scriere creativă și de editare de text pentru mai mult de 15 ani. Mai multe informații despre autoare găsiți pe stephaniebaudet.co.uk.

General
Anul apariției 2019
Autor Stephanie Baudet
Format 13 x 20 cm
Cod produs: 00000000000164

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.