Telefon Curtea Veche

Pachet Aventuri

245,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Știm că celor mici le plac cărțile de aventuri. Însă cele mai frumoase cărți au și cele mai memorabile învățăminte, așa cum veți descoperi de la lupișorul Wolfi și de la istețul Erus.

Vârstă recomandată:  2-8 ani

Pachetul conține următoarele titluri:

Marele Lup (+2 ani) 
- de Avril McDonald - în viețile noastre, se petrec mereu schimbări și nu putem ști cât de importantă este fiecare dintre ele. Wolfi, personajul principal al poveștii, va afla că doar privind lucrurile puțin diferit, poți fi din nou fericit. Pentru că dragostea adevărată este nemuritoare.

Lupul și puiul de dragon (+2 ani) – de Avril McDonald - când Wolfgang și prietenii lui află că într‑o peșteră din pădure s-a născut un pui de dragon, fug degrabă să-l găsească. Wolfgang, însă, este lăsat în urmă. Rucsacul lui e plin de griji care nu-l lasă să se miște cu ușurință. Pur și simplu nu poate să renunțe la ele.

Lupul și monstrul din umbră (+2 ani) – de Avril McDonald - Wolfgang este foarte încântat că prietenii lui vor rămâne la el acasă toată noaptea. Se distrează cu toții de minune până când luminile se sting și teama de întuneric, pe care Wolfi o ținea ascunsă bine, iese la iveală.

Lupul nu-i invitat (+2 ani) – de Avril McDonald - Wolfgang este dezamăgit când prietena lui cea mai bună, Catreen, merge la o petrecere cu Clarissa și uită de el. Păianjenul îl învață, însă, cum să se joace singur. Rapid, Wolfgang își dă seama că are prieteni care abia așteaptă să-i țină companie!

Haina colorată a lupului (+2 ani) – de Avril McDonald - Wolfgang abia așteaptă să se facă destul de frig afară, ca să poarte noua lui haină colorată. Când, în sfârșit, vine vremea s-o îmbrace, niște creaturi răutăcioase își bat joc de el. Întristat și temător, Wolfgang se ascunde în casa lui din copac, ca să nu-l mai supere nimeni.

Erus și Valea Răbdării (5-8 ani) – de Alec Blenche - Erus pleacă într-o aventură prin Valea Răbdării, un loc ce îi va pune tenacitatea la încercare. Cu această ocazie, va învăța multe lucruri folositoare, dar se va și distra și cânta, alături de tot felul de personaje memorabile.

Erus și Valea Generozității (5-8 ani) – de Alec Blenche - o nouă călătorie plină de peripeţii a băieţelului Erus şi a tovarăşului său de drum Alpi, o aventură cu rime, cântecele, entuziasm, mister, fructe, animăluţe şi alte personaje drăgălaşe. După ce a învăţat ce este răbdarea în urma întâmplărilor prin care a trecut în Valea Răbdării, Erus descoperă cât de importantă este generozitatea, în timpul drumeţiei sale prin valea cu acelaşi nume.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.