Telefon Curtea Veche

Pachet Allan Pease

327,01 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini:
Pachetul contine produsele:Află răspunsul!,  Limbajul trupului în dragoste , Întrebarile sunt, de fapt, răspunsuri , Abilităţi de comunicare, De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? CAT DE COMPATIBILI SUNTETI., DE CE BARBATII AU NEVOIE DE SEX, DE CE BARBATII SUN..

Pachetul contine produsele:Află răspunsul!,  Limbajul trupului în dragoste , Întrebarile sunt, de fapt, răspunsuri , Abilităţi de comunicare, De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? 


CAT DE COMPATIBILI SUNTETI.DE CE BARBATII AU NEVOIE DE SEX, DE CE BARBATII SUNT NEGLIJENTI , EL E CU MINCIUNA, EA VORBESTE-NTRUNA ED. III , LIMBAJUL TRUPULUI IN MEDIUL DE AFACERI 


Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume în limbajul trupului, ne prezintă tehnicile uluitoare prin care puteţi avea succes ca agent de vânzări. Una dintre cele mai mari provocări ale acestei meserii o reprezintă depăşirea refuzului unui potenţial client. Dacă înţelegem semnalele nonverbale, învăţăm să citim limbajul trupului interlocutorului, dar şi să-l folosim în mod cores-punzător pe al nostru, ne dăm seama că un „nu“ înseamnă de fapt un pas înainte spre reuşită. Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari şanse de reuşită în construirea unei reţele de vânzări. Însă abilităţile de comunicare dobândite din această carte vor eficientiza modul în care abordaţi orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocaţi, pro-fesori sau asistenţi sociali. Distraţi-vă învăţând cu Allan Pease şi veţi şti ca prin minune cum să vă valorificaţi la maximum imaginea personală.

General
Anul apariției
Autor Allan Pease
Număr pagini
Format 13 x 20 cm
Cod produs: 0000000000182

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.