Telefon Curtea Veche
Reducere!

Pachet „Puterea prezentului”

78,00 lei

156,00 lei

  • Disponibilitate: Pre-Order
Pachetul complet pentru a începe să trăiești în prezent și să le transmiți și celorlalți, inclusiv celor mici, energiile eliberatoare ale puterilor care sălășluiesc în noi.

Pachetul conține următoarele titluri de Eckhart Tolle:

Liniştea vorbeşte - un ghid profund și practic din care aflăm cum și unde să găsim înțelepciunea, cum să ne eliberăm de vinovăție și cum să ne controlăm fluxul neîntrerupt al conștiinței. Inspirată din marile tradiții spirituale, o carte care transmite un mesaj care este deopotrivă vechi și contemporan și care ne poate transforma viața în totalitate. Puterea liniștii înseamnă o stare însuflețită și intensă care sălășluiește doar în clipa prezentă.

Puterea prezentului - mesajul acestei cărți este pe cât de simplu, pe atât de revelator: dacă alegem să trăim în prezent, ne dăm şansa de a avea o viaţă fericită. Pentru a ajunge însă acolo, trebuie să ne răspundem la o întrebare: imaginea pe care o avem asupra realităţii este, într-adevăr, cea mai adecvată? Ne reprezintă cu adevărat? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce constă aceasta de fapt?

Puterea prezentului. Ghid practic - cum dobândim puterea prezentului? Ce înseamnă, de fapt, momentul prezent în viaţa noastră şi de ce este atât de important? Cum reuşim să trăim acea stare de conştiinţă trează care ne ajută să ne păstrăm sănătatea fizică şi sufletească?

Secretul lui Milton (pentru copii de 8-12 ani) - o poveste liniștitoare despre puterea prezentului pentru copii, care îi va ajuta să își învingă fricile și anxietatea, aducând în prim-plan gestionarea cazurilor de bullying. Cartea prezintă povestea unui băieţel isteţ şi plin de viaţă care învaţă să îşi învingă temerile, să nu-şi mai proiecteze fricile din trecut în viitor şi să trăiască fericit momentul prezent.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.