Telefon Curtea Veche

Model U-9 Grand Prix Car Puzzle 3D

211,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
"Frenezia vitezei, zgomotul motoarelor, intrecerea roata la roata si ramele stralucitoare care se perinda prin fata audientei cuprinsa de entuziasm si incantare din cursele de masini timpurii – este totul acolo, in fascinanta masina U-9 Grand Prix, bazata pe design-uri iconice ale Epocii de aur a in..
"Frenezia vitezei, zgomotul motoarelor, intrecerea roata la roata si ramele stralucitoare care se perinda prin fata audientei cuprinsa de entuziasm si incantare din cursele de masini timpurii – este totul acolo, in fascinanta masina U-9 Grand Prix, bazata pe design-uri iconice ale Epocii de aur a industriei automobilelor de la începutul secolului XX.

Modelul U-9 recreează aspectul magnific și impunător al modelelor câștigătoare Grand Prix de la arborele cotit la roata de rezervă. Sub capota acestui nou model veți găsi un motor V8 echipat cu un ventilator puternic și 16 valve complet funcționale. Pentru a-I da avant, folosește maneta din față. Autovehiculul dvs. nou are o bară de legătură și o transmisie care comută între modurile de mers înainte, înapoi și la liber! U-9 are o furcă suspendată cu arcuri și roți cauciucate care asigură accelerația lină, dar rapidă și o distanță lungă de acțiune. Numar de piese:348 Dimensiune produs:35 * 9,5 * 13 cmDimensiune Cutie:37 * 17 * 2,7 cm Greutate:1,083"
https://youtu.be/5cezLbHvy-Q
General
Producător UgearsModels
Cod produs: 1230029

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.