Telefon Curtea Veche

Model Flexi-cubus Puzzle 3D

42,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
"Flexi-Cubus este un model mecanic, un puzzle octasferic sub forma unui cub de schelet steampunk format din opt sfere conectate . Aceasta conexiune flexibila permite sferelor sa se miste si sa se rostogoleasca una peste alta, creand forme geometrice diferite.Fiecare sfera este un mini-mecanism care ..
"Flexi-Cubus este un model mecanic, un puzzle octasferic sub forma unui cub de schelet steampunk format din opt sfere conectate . Aceasta conexiune flexibila permite sferelor sa se miste si sa se rostogoleasca una peste alta, creand forme geometrice diferite.

Fiecare sfera este un mini-mecanism care cuprinde sase segmente conectate cu o articulatie articulata. Modelul geometric ia formele unui dreptunghi si a unui cub 3D care se transforms prin indoirea articulatiilor de la unul la celalalt .
Flexi-Cubus este conceput ca un mijloc de a va imbunătati atentia si a va concentra pe o sarcina la care lucrati. Acesta va ajuta sa scapati de anxietate si stres. Numar de piese:144 Dimensiune produs:11,5 * 6 * 2,8 cm Dimensiune Cutie:27,8 * 18,5 * 0,5 cm Greutate:0,99"
https://youtu.be/XMfEC-Zupto
General
Producător UgearsModels
Cod produs: 1230031

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.