Telefon Curtea Veche

Managerul eficient

28,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Număr pagini: 240
Mark Horstman este cofondatorul faimoasei firme de consultanță Manager Tools, care asigură consilierea managerilor de top din numeroase companii multinaționale. A realizat, alături de Michael Auzenne, Manager Tools Podcast, cel mai ascultat podcast de business din lume, câștigătorul mai multor premi..
Mark Horstman este cofondatorul faimoasei firme de consultanță Manager Tools, care asigură consilierea managerilor de top din numeroase companii multinaționale. A realizat, alături de Michael Auzenne, Manager Tools Podcast, cel mai ascultat podcast de business din lume, câștigătorul mai multor premii People’s Choice, descărcat lunar de milioane de persoane.

Adevărații lideri își conduc mereu echipele spre succes, indiferent de domeniul în care activează: sunt coordonatori excelenți și știu să_și optimizeze în permanență performanța, câștigând admirația și respectul celorlalți.
Bazată pe o metodologie care și_a dovedit eficiența, cartea de față dezvăluie câteva comportamente manageriale esențiale care vor duce la creșterea productivității — prin construirea de noi relații, prin consolidarea încrederii reciproce, prin delegarea sarcinilor, printr_o comunicare mai eficientă.
Mark Horstman divulgă strategiile, tehnicile și instrumentele care vă pot revoluționa mediul de lucru!

Phil Radford
Dacă vrei să fii eficient în conducerea unei corporații, citește neapărat această carte.

François Hisquin
Mark Horstman a făcut din management ceva extrem de simplu și de pragmatic.

Marc Grainger
Această carte oferă îndrumări neprețuite, practice, pentru toți managerii.

MARK HORSTMAN este cofondator și managing partner la Manager Tools LLC, producătorul podcastului de business numărul 1 în lume, Manager Tools, care a fost descărcat de peste 250 de milioane de ori. Instrumentul oferă coaching și formare pentru manageri, cadre de conducere și organizații, în vederea optimizării eficacității acestora. A primit de trei ori premiul „Business Podcast of the Year“.
General
Anul apariției 2017
Autor Mark Horstman
Număr pagini 240
Format 13 x 20 cm
Cod produs: 978-606-588-972-9

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.