Telefon Curtea Veche

Managerul eficient (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

3,99 USD
23,8 lei
20 lei

Mark Horstman este cofondatorul faimoasei firme de consultanță Manager Tools, care asigură consilierea managerilor de top din numeroase companii multinaționale. A realizat, alături de Michael Auzenne, Manager Tools Podcast, cel mai ascultat podcast de business din lume, câștigătorul mai multor premii People’s Choice, descărcat lunar de milioane de persoane.

Adevărații lideri își conduc mereu echipele spre succes, indiferent de domeniul în care activează: sunt coordonatori excelenți și știu să-și optimizeze în permanență performanța, câștigând admirația și respectul celorlalți. Bazată pe o metodologie care și-a dovedit eficiența, cartea de față dezvăluie câteva comportamente manageriale esențiale care vor duce la creșterea productivității — prin construirea de noi relații, prin consolidarea încrederii reciproce, prin delegarea sarcinilor, printr-o comunicare mai eficientă. Mark Horstman divulgă strategiile, tehnicile și instrumentele care vă pot revoluționa mediul de lucru

„Dacă vrei să fii eficient în conducerea unei corporații, citește neapărat această carte.”
‒ Phil Radford

„Mark Horstman a făcut din management ceva extrem de simplu și de pragmatic.”
‒ François Hisquin

„Această carte oferă îndrumări neprețuite, practice, pentru toți managerii.”
‒ Marc Grainger

General
Anul apariției 2017
Cod produs: 9786064406408

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.