Lotusul în mâl înflorește
-5%

Lotusul în mâl înflorește

Arta transformării suferinței
star-icon

Autor nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace în 1967

Descriere

O carte blândă despre cum putem descoperi versantul luminos al suferinței, de la unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai budismului în Occident.
arrow-left

Această carte ne explică de ce confruntarea reală a problemelor, în locul amăgirii cu o gândire pozitivă, ne poate ajuta să ne organizăm mai bine valorile și să înțelegem fericirea într-un mod mai profund.

– HuffPost

arrow-left

Thich Nhat Hanh pune în aplicare învățăturile dobândite prin meditație pentru a alina suferințele de natură socială, politică sau climatică.

– The Irish Times

arrow-left

Thich Nhat Hanh spune că fără suferință nu putem găsi fericirea. Fără mâl nu crește floarea de lotus, iar fără firul de nisip nu apare perla. Când învățăm cum să suferim, deja ajungem să suferim mai puțin.

– Forbes

arrow-left

Nhat Hanh te învață că nu e nevoie să trăiești pe vârful de munte pentru a-ți însuși înțelepciunea budistă. În schimb, trebuie să devii conștient de respirația ta, pentru ca prin ea să ajungi în prezent, unde activitățile de zi cu zi ți se vor părea surse de fericire și adevărate miracole.

– Time

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 11 x 16 cm
Număr pagini: 208
Traducere: Monica Dicu
Autor: Thich Nhat Hanh
Titlu original: No Mud, No Lotus
Cod produs: 978-606-44-0813-6
Despre autor

Thich Nhat Hanh

Thich Nhat Hanh este lider spiritual, poet, activist și promotor al budismului Zen. Născut în Vietnam și călugărit la vârsta de șaisprezece ani, a trăit în exil treizeci și nouă de ani, punându-și existența în slujba păcii. În prima parte a vieții a fost profesor de religii comparate și budism în Saigon, apoi a studiat la Princeton University și a predat la Columbia University, iar principalul ... >

Cărți de același autor

Studiu despre iubire
icon-favorite
-5%
Ești aici
icon-favorite
-5%
39,00 lei

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
156,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite