Bine ai venit!
|
| |
Ebook Let's play, baby! Getting started
Digital

Ebook Let's play, baby! Getting started

Idei de joacă, jucării și activități pentru bebeluși și toddleri de la 0 la 18 luni.

Cătălina Bucur

Cătălina Bucur este jurnalistă cu o experiență de aproape 10 ani în televiziune. Crescută de un bunic plin de imaginație, care adora cărțile și îi pregătea aproape zilnic pâine cu unt la micul dejun, Cătălina a știut dintotdeauna că vrea să scrie și că nu vrea sub nicio formă să aibă copii. Viața este ironică, spumoasă și nu prea ține cont de planurile noastre, așa că, în cele din urmă, prima ei carte a fost imaginată, construită și „jucată“ pornind de la Mircea, băiețelul ei, care în momentul scrierii avea puțin peste un an. Și care poartă numele bunicului pasionat de lectură.

În prezent, Cătălina locuiește în București, este copywriter și scrie despre jocuri și activități pentru copii și despre maternitatea autentică pe blogul ei, sunnysideup.ro, care a strâns o comunitate empatică de mame implicate, conștiente de cât de importantă este joaca în dezvoltarea armonioasă a celor mici. Cartea Cătălinei vine în completarea blogului și este menită să ofere idei simple și istețe, care să „spargă“ stângăcia de care se lovesc uneori adulții când își dau seama că nu știu cum să se joace alături de copii. Pe Cătălina o găsiți pe blog și pe Instagram sau meșterind noi activități, culegând bețe și pietricele prin parc alături de Mircea și de labradorul lor pitic, Sansa, ori pregătind câte o gustare cu pâine și unt pentru mica ei familie. Și da, își mai dorește copii.

Recomand cu mult drag acest material! Ar fi bine să îl aveți la îndemână încă din primele luni ale bebelușului. Este plin de idei distractive și de mici proiecte DIY, care pot îmbunătăți mult interacțiunea și conexiunea cu copilul. Tot ce vă trebuie este cheful de distracție. Ideile cele mai bune vin de la Cătălina!

Catrinel R.

Un e-book de la o mamă pentru mame. Și asta se vede în modul în care e scris, relaxat și autentic, din suflet. E bine de avut de la începutul călătoriei cu piticii: prezintă activități foarte interesante, recomandate încă din primele zile de viață, care ajută la o dezvoltare frumoasă.

Georgiana D.

Gamechanger. O carte plină de activități simple, care te ajută să te conectezi cu cel mic, scrisă cu multă bucurie, un pic și pentru copilul din tine.

Serena R.

Dacă ești pe cale să citești acest e-book, îți mulțumesc și… felicitări! Clar ești unul dintre părinții care înțeleg cât de importantă este joaca pentru dezvoltarea copilului, fie că vorbim despre motricitate fină și grosieră, despre dezvoltarea cognitivă și senzorială, despre atenție, răbdare și memorie sau despre dezvoltarea autonomiei și a atașamentului față de cei apropiați.


Îți voi oferi câteva idei, îți voi propune jocuri, vom construi împreună pungi și cutii senzoriale, vom pregăti agățătoare, vom băga mâinile în orez și îl vom răsturna prin toată bucătăria, vom desena în griș și vom proiecta pompons prin sulurile rămase de la prosoapele de hârtie. Da, te vei juca cu bebelușul tău și cu niște suluri vechi, sau cu niște paie, sau cu o cutie de șervețele pe care te gândeai să o arunci, sau cu niște bandă adezivă, sau cu niște fermoare de prin casă – iar viața va fi mai frumoasă!


Cătălina Bucur

Anul apariției: 2021

Număr pagini: 99

Autor: Cătălina Bucur

Format ediție: Digital

ISBN : ebook Let's play baby!