Leadership: puterea inteligenței emoționale
-15%

Leadership: puterea inteligenței emoționale

Descriere

Cartea de faţă, despre puterea inteli­genţei emoţionale în leadership, este prima culegere cuprinzătoare în care autorul îşi adună descoperirile cheie în domeniu.
arrow-left

Iată o serie de articole alese de Daniel Goleman şi antologate într-un singur volum, pentru a crea un compendiu al scrierilor sale despre una dintre cele mai importante şi mai puţin înţelese teme de afaceri: inteligenţa emoţională.

– Robert Morris Consultant în management, Dallas (Texas) ianuarie 2013 (pe amazon.com)

arrow-left

În această carte, domnul Goleman demonstrează clar că inteligenţa emoţională este imperativă pentru oricine aspiră la un leadership eficient. […] Cititorul îşi va forma o idee generală despre cât de importantă este inteligenţa emoţională pentru angajaţi, pentru performanţa lor şi pentru profiturile rezultante ale firmei unde lucrează.

– John Chancellor Mentor-instructor, Spring Hill (Tennessee) aprilie 2013 (pe amazon.com)

Detalii

Anul apariției: 2016
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 160
Traducere: Ana-Maria Datcu
Autor: Daniel Goleman
Cod produs: 978-606-588-861-6
Despre autor

Daniel Goleman

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor la The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

>

Pachete

icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
329,00 lei