Inteligența emoțională în leadership
-15%

Inteligența emoțională în leadership

Descriere

Cum ar arăta viaţa noastră, dacă instituţiile în care lucrăm ar fi conduse de lideri care ne inspiră? Cum ar fi şcolile în care învaţă copiii noştri, dacă profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale? Şi ce s-ar întâmpla dacă ne-am folosi cu inteligenţă emoţiile în familie şi în comunitate?
arrow-left

Inteligenţa emoţională în leadership reevaluează ce înseamnă să fii un lider remarcabil.

– Time

arrow-left

Plină de sfaturi practice bazate pe rezultate ale cercetării științifice, această carte este o adevărată gemă în domeniul ei – o lectură inteligentă deopotrivă pentru studenți și lideri.

– David Gergen

arrow-left

O lectură energizantă.

– USA Today

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 14.5 × 20.5 cm
Număr pagini: 390
Ediția: a II-a
Traducere: Sabina Dorneanu
Autor: Daniel Goleman, Richard Boyatzis, Annie McKee
Cod produs: 978-606-44-0165-6
Despre autor

Daniel Goleman

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist și cercetător în psihologie clinică și științe comportamentale, domenii în care a obținut doctoratul la Harvard. A fost redactor la The New York Times pe teme de știință, iar pentru articolele sale a fost nominalizat de două ori la Premiul Pulitzer.

>

Richard Boyatzis

Richard Boyatzis este profesor de conduită organizațională și decan al Departamentului de conduită organizațională de la Facultatea de Management din cadrul Universității Case Western Reserve. Între 1994 și 1999, a fost responsabil cu educația și a avut funcția de decan asociat al Departamentului de programe educative din cadrul aceleiași facultăți.

>

Annie McKee

Annie McKee face parte din comitetul profesoral de la Școala postuniversitară de pedagogie a Universității Pennsylvania, predă la Institutul Aresty de Educație Executivă al Școlii Wharton și oferă consultanță liderilor din afaceri și diferitor organizații din lumea întreagă. În acest rol, Annie McKee construiește abordări inovatoare pentru dezvoltarea competențelor... >

citeşte mai mult

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei