Telefon Curtea Veche

Începe cu ce nu-ți place (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

4,99 USD
24,48 lei
20 lei

Începe cu ce nu-ţi place! te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi,  de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.

În lumea contemporană, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care ni le propunem. De la Brian Tracy, unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvoltare personală şi coaching, tradus în peste 20 de limbi, aflăm că oamenii de succes nu încearcă să rezolve totul, ci învață să se concentreze pe cele mai importante sarcini și rezolvându-le pe acestea, să dobândească cel mai mare impact pozitiv asupra propriei vieți.

O carte care ne ajută să identificăm sarcinile critice și să le ducem la bun sfârșit într-un mod eficient și fără a cădea în capcana proscratinării. 

General
Anul apariției 2015
Ediția a III-a
Cod produs: 978-606-44-0332-2

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.