În misiune cu Marian

35,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
  • Număr pagini: 64
Marian, polițistul care e la datorie în fiecare dimineață în fața școlii lui Luca, e preocupat să-l învețe pe Luca regulile elementare de circulație și să elimine impresia greșit impregnată de unii părinți copiilor, că polițiștii sunt oameni răi de care trebuie să se ferească.

PRECOMANDĂ CU AUTOGRAFUL AUTORULUI între 30 septembrie - 23 octombrie 2019, exclusiv pe site-ul editurii. Livrările comenzilor vor fi făcute DUPĂ încheierea perioadei de precomandă.

* Comandă și plătește folosind CARDUL BANCAR și îți oferim 5% discount. Tot ce trebuie să faci este să selectezi "plată online prin card bancar". Autorul își rezervă dreptul de a refuza personalizarea dedicației dacă textul trimis include cuvinte sau aluzii jignitoare.


Vârstă recomandată 6-7 ani. 


Una dintre misiunile oricărui polițist rutier este dirijarea traficului. Marian, polițistul care e la datorie în fiecare dimineață în fața școlii lui Luca, își asumă mai mult. E preocupat să-l învețe pe Luca regulile elementare de circulație și să elimine impresia greșit impregnată de unii părinți copiilor, că polițiștii sunt oameni răi de care trebuie să se ferească. Nici Luca nu e un băiețel oarecare. De la el Marian învață că oricine poate făgădui un lucru, însă doar oamenii de caracter se țin de cuvânt și duc o treabă la bun sfârșit. Împreună, cei doi îndeplinesc o misiune în care află o mulțime de lucruri despre circulație, despre cărți și mai ales despre prietenie.

General
Anul apariției
Autor Marian Godina
Număr pagini 64
Format 21*23.5
Cod produs: 978-606-588-877-7

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.