Telefon Curtea Veche

Forța entuziasmului (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

3,99 USD
27,37 lei
23 lei

O carte care te inspiră să te lași purtat de valul entuziasmului în tot ceea ce faci.

Entuziasmul este factorul esențial care delimitează granița dintre succes și eșec. Este o armă împotriva mediocrității, o forță care îi transformă pe oameni în făuritori de miracole. Dă naștere la îndrăzneală și la curaj, întărește încrederea, ne ajută să ne depășim îndoielile. Creează energie și este sursa tuturor realizărilor.

Oricine poate fi entuziast o oră; important este să ne păstrăm entuziasmul întreaga viață. Citind cartea lui Norman Vincent Peale, „predicatorul de milioane“ și cel dintâi susținător al teoriei „gândirii pozitive“,  vei învăța cum să-ți folosești aptitudinile, vitalitatea și resursele creatoare interioare și vei descoperi cum poate fi transformată o viață anostă într-una pasionantă. 

Entuziasmul este ingredientul magic care te poate ajuta să-ți îmbunătățești capacitatea de rezolvare a problemelor, să-ți depășești fricile, să capeți mai multe beneficii de pe urma slujbei pe care o ai, să-ți întărești încrederea în propria persoană și să găsești motivația care-ți lipsește.

General
Anul apariției 2017
Ediția a III-a
Cod produs: 978-606-44-0422-0

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.