Pachet

Curajul de a fi fericit

Pachetul cuprinde 6 titluri: Fericit fără motiv, Fii fericit, Curajul de a fi tu însuți, Curajul de a fi vulnerabil, Ce înseamnă fericirea, Fericire spontană
Schimbă felul în care trăiești, iubești, educi și conduci
Bazându-se pe 12 ani de cercetări deschizătoare de drumuri, Brené Brown demolează mitul cultural potrivit căruia vulnerabilitatea ar fi o slăbiciune și demonstrează că, dimpotrivă, este trăsătura care ne dă adevărata măsură a curajului.
Arta de a comunica în mod conștient
Jacques Salomé ne arată că a fi noi înșine înseamnă adeseori să avem curajul de a ni-l asuma pe Celălalt din noi. Ca să putem merge mai departe, în armonie cu propriul sine și cu cei din jur.
Descoperă tot ce trebuie să ştii pentru a avea o viaţă fericită
Te-ai gândit vreodată că ar putea exista o legătură între hamburgeri și modul în care înțelegem fericirea? Tal Ben‑Shahar a făcut-o. Și a identificat patru arhetipuri: hedonistul, maratonistul, nihilistul și fericitul. Modelul s-a aflat la baza unui curs de psihologie pozitivă devenit unul dintre cele mai populare din istoria Universității Harvard.
7 paşi pentru a obţine fericirea interioară
Spre deosebire de cărţile care vă îndeamnă să căutaţi lucrurile şi activităţile ce vă fac fericit, aceasta vă asigură că fericirea profundă şi de durată vine din acele credinţe ce nu vă pot fi luate de nimeni.
Despre libertatea spirituală în psihologia occidentală și înțelepciunea orientală
Autorul pune în discuție modalitățile prin care oamenii caută fericirea, motivele pentru care sunt nefericiți și de ce, uneori, se instaurează haosul în societate. Temele din carte sunt abordate atât din perspectiva formării spirituale a lui Alan Watts, cât și în funcție de concepțiile și structura societății din acea perioadă.
Cine nu îşi doreşte să fie fericit? Dar ştim oare cu adevărat ce înseamnă asta? Și, mai ales, cunoaştem piedicile din calea nostră spre ceea ce este , poate, cel mai mare deziderat uman al tuturor timpurilor?

Pachet

Curajul de a fi fericit

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
245,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite