Cum să-i asculți pe adolescenți

Și cum să te faci ascultat
star-icon

New York Times bestseller

Descriere

Anturajul are o influență negativă asupra adolescentului tău? Învață să iei măsuri fără să pedepsești. De la o vreme, are obiceiul să se întoarcă târziu acasă și să nu-ți spună unde a fost? Este în regulă să îți manifești furia, dar ai grijă să nu îl rănești. Nu știi cum să abordezi probleme legate de sexualitate, alcool, fumat și droguri? Încearcă să discuți despre subiectele delicate fără să ții „predici“. Impune-te abia după ce ai ascultat și părerea lui.
arrow-left

Ca părinți, dorința noastră este ca alții să aibă nevoie de noi; ca adolescenți, dorința lor este să nu aibă nevoie de noi. Conflictul este real; avem de-a face cu el în fiecare zi pe măsură ce îi ajutăm pe cei pe care îi iubim să devină independenți de noi.

– Dr. Haim G. Ginott

Detalii

Anul apariției: 2010
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 224
Ediția: a III-a
Ilustrații: Kimberly Ann Coe
Traducere: Antoaneta Olteanu
Autor: Adele Faber, Elaine Mazlish
Cod produs: 978-606-44-0088-8
Despre autor

Elaine Mazlish

Elaine Mazlish (n. 31 martie 1925) a fost o autoare americană care a scris despre ajutorarea părinților și a profesorilor să comunice mai bine cu copiii. De asemenea, a organizat diverse ateliere bazate pe învățăturile din cărțile sale.

Adele Faber

Adele Faber se bucură de un renume internațional pentru experiența sa în comunicarea dintre adulți și copii. Autoare multipremiată, a ocupat prima poziție în clasamentele New York Times. Cărțile i s-au vândut în mai mult de cinci milioane de exemplare și au fost traduse în 30 de limbi, aducându-i recunoștința a mii de părinți și profesori, cât și aprobarea entuziast... >

citeşte mai mult

Cărți de același autor

Pachete

icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
icon-favorite