Bine ai venit!
|
| |
Ebook Cum funcționează viața
Digital

Ebook Cum funcționează viața

Andrew Matthews, orator internațional, autor și ilustrator, îți îndrumă pașii pentru a-ți descoperi puterea de creator al propriilor experiențe. Vei înțelege astfel cum poți transforma un gând în realitate, care este puterea subconștientului și cum poți obține armonie în propria viață, atrăgând lucrurile de care ai nevoie.
Nr. pagini: 208 Format: 13.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți cu formate digitale, Cărți, Carti Dezvoltare Personala, Self-Help Descriptoare:

Andrew Matthews

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, apreciat la nivel internaţional pentru cărţile şi seminarele sale.


Andrew Matthews este un orator recunoscut la nivel internaţional, principalele teme pe care le abordează fiind atitudinea, fericirea, succesul şi prosperitatea. În domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, cărţile sale au devenit lucrări de referinţă.


Peste un milion de oameni au participat la seminarele şi discursurile susţi­nute de Matthews în Australia, Asia şi America de Nord. Prezentările sale sunt realizate cu umor, acesta apelând şi la desene – pe care le realizează cu o viteză uimitoare în timp ce vorbeşte.

Fie că vrei mai multă fericire în viața de zi cu zi, fie că speri să ai succes sau doar să înțelegi de ce trăiești anumite experiențe, Cum funcționează viața îți oferă explicații simple, cu influențe din psihologie și din fizica cuantică, despre cum poți să-ți îndeplinești visurile.


Cartea demontează mitul conform căruia succesul te face fericit. De fapt, dacă ești fericit, succesul vine de la sine.


Nimic nu este întâmplător, cu siguranță nici faptul că citești această carte, care are darul de a te învăța cum să acționezi pentru a-ți îndrepta cursul vieții pe un nou făgaș, bucurându-te de fericire, de recunoștință și de pace sufletească.

Anul apariției: 2017

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 208

Traducere: Ana-Maria-Nicoleta Mitrofan

Autor: Andrew Matthews

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0030-7