Copil bogat, copil isteț

Startul financiar în viață
star-icon

Bestseller The Wall Street Journal

Descriere

Oare școala ne învață copiii cum să supravieţuiască financiar şi să prospere în lumea de astăzi şi în cea de mâine ? Această carte este scrisă pentru părinţii care pun preţ pe educaţie, care vor să le asigure copiilor lor un start avantajos în viaţă – financiar şi şcolar – şi care sunt gata să se implice în acest proces.
arrow-left

Copil bogat, copil isteţ propune o incursiune în modul în care gândesc şi învaţă cel mai bine copiii. Înarmaţi cu aceste cunoştinţe, vă veţi putea ajuta copiii să-şi folosească în viaţă tot potenţialul.

– Sharon L. Lechter

Detalii

Anul apariției: 2008
Autor: Robert T. Kiyosaki
Ediția: a III-a
Traducere: Elena Neculcea
Număr pagini: 296
Format: 15.0 × 22.8 cm
Cod produs: 978-973-669-559-9
Categorii: CărțiAutori străiniFlash sales
Despre autor

Sharon L. Lechter

Sharon L. Lechter (n. 12 ianuarie 1954) este contabilă, autor și femeie de afaceri americană. Este co-autoarea cărții Rich Dad Poor Dad și fondatorul și CEO-ul Pay Your Family First, o organizație de educație financiară. În ianuarie 2008, Lechter a fost numita în Consiliul consultativ American pentru educatie financiară.

Robert T. Kiyosaki

Robert T. Kiyosaki este american de origine japoneză, născut şi crescut în Hawaii. După ce a absolvit US Merchant Marine Academy din New York, s‑a înrolat în trupele de puşcaşi marini şi a luptat în Vietnam ca ofiţer și pilot de elicopter. După război, a lucrat în departamentul de vânzări al Xerox Corporation, apoi, în 1977, a deschis o companie care a adus pe piaţ... >

citeşte mai mult