Telefon Curtea Veche

Ceai Irish Cream Black

12,31 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
Lichiorul cunoscut in zilele noastre sub denumirea Irish Cream dateaza din secolul al VI-lea, fiind inventat de catre calugarii irlandezi. Acum aroma de Irish Cream poate fi savurata in multe bauturi, iar ceaiul negru Irish Cream Black este una dintre ele. Stim ca nu poti sa savurezi un pahar de Iri..
Lichiorul cunoscut in zilele noastre sub denumirea Irish Cream dateaza din secolul al VI-lea, fiind inventat de catre calugarii irlandezi. Acum aroma de Irish Cream poate fi savurata in multe bauturi, iar ceaiul negru Irish Cream Black este una dintre ele. Stim ca nu poti sa savurezi un pahar de Irish Cream in orice moment al zilei din cauza concentratiei de alcool, dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura mai des de aroma sa. Imbogatit cu bucatele de ciocolata si cu aroma de whisky cremos, ceaiul negru Irish Cream reda perfect gustul acestei indragite bauturi. Rasfata-te cu el intr-o dupa-amiaza relaxanta, in compania prietenilor sau a unei carti bune. Ingrediente ceai negru, ciocolata, aroma de crema de whisky (min. 2.5%)
Recomandari de servire Intrucat ceaiul negru are un gust mai puternic, poti adauga in ceai o cantitate foarte mica de lapte.

Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824105313

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.