Telefon Curtea Veche

Ceai Earl Grey

11,30 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
"Datorita combinatiei de ceai negru si bergamota, ceaiul Earl Grey, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc un efect revigorant dublat de o aroma unica. Ceaiul Earl Grey este un favorit în Marea Britanie si in America de Nord. Denumirea i se trage de la Charles Grey, prim ministru al Mar..
"Datorita combinatiei de ceai negru si bergamota, ceaiul Earl Grey, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc un efect revigorant dublat de o aroma unica. Ceaiul Earl Grey este un favorit în Marea Britanie si in America de Nord. Denumirea i se trage de la Charles Grey, prim ministru al Marii Britanii in secolul al XIX-lea, cel care a adus si a popularizat acest tip de ceai in Regat, si totodata cel care a contribuit la abolirea sclaviei. Fiind un ceai negru, este ideal in perioadele stresante de la locul de munca sau din timpul sesiunilor de examene pentru ca imbunatateste performantele si rezistenta mentala. "
Ingrediente frunze de ceai negru, aroma de bergamota
Recomandari de servire Intrucat ceaiul negru are un gust mai puternic, poti adauga in ceai o cantitate foarte mica de lapte.

Mod de ambalare Punga cu clips pentru resigilare
Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70ºC) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Dozaj 2 grame Temperatura 70 C
Timp preparare 2-3 minute
Gramaj 50 grame
General
Producător Mount Himalaya Tea
Gramaj 50 grame
Cod produs: 6425824105290

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.