Telefon Curtea Veche

UEFAntasticii România 100

100,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Număr pagini: 32
Acest calendar este darul nostru către Mihai Neșu și totodată către fiecare dintre dumneavoastră. Vorbește despre Istorie și Prietenie prin fiecare filă. Vorbește despre principii și valori puternice ce ne-au adus, uniți, până la acest capitol al existenței noastre. Vă povestim aici despre istoria p..
Acest calendar este darul nostru către Mihai Neșu și totodată către fiecare dintre dumneavoastră. Vorbește despre Istorie și Prietenie prin fiecare filă. Vorbește despre principii și valori puternice ce ne-au adus, uniți, până la acest capitol al existenței noastre.
Vă povestim aici despre istoria prieteniei neprafuite de timp, istoria performanțelor sportive, istoria eleganței ușor uitate, istoria unei epoci de mândrie.
Realizarea calendarului ne-a adus fiecăruia în parte o bucurie nespusă pentru că este o cale de a împărtăși cu dumneavoastră prețuirea pe care o avem pentru Mihai Neșu
Mihai este un exemplu pentru fiecare dintre noi pentru modul în care a înțeles să își poarte crucea, revenind în România și luptând aici pentru a oferi o bucățică de bine copiilor cu dizabilități neuro-motorii și din spectrul autist.
Fondurile obținute din vânzarea acestui calendar vor ajunge la Mihai Nesu și vor fi folosite pentru menținerea și îmbunătățirea stării sale de sănătate, în tratamente și terapii menite să îi ofere puterea necesară de a continua proiectele începute. Este cel mai frumos exemplu de a da bunătatea mai departe.
Protagoniștii și-au donat drepturile de imagine în beneficiul lui Mihai și au făcut-o cu stil.
Să ne bucurăm!
Cu dragoste UEFAntasticii
General
Anul apariției
Autor Asociația pentru cultură și sport George Ogăraru
Număr pagini 32
Format 32 * 59 cm
Cod produs: 0001

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.