Calea spre iluminare

Descriere

Dalai Lama dezvăluie în acest volum practicile spirituale necesare atingerii iluminării şi subliniază importanţa altruismului, a toleranţei şi a deschiderii spre celălalt. Bazându-se pe vechi învăţături budiste şi pe relatări desprinse din propria viaţă, Sanctitatea Sa oferă nu doar exerciţii detaliate, ci şi repere în raport cu care evoluţia spirituală poate fi măsurată.
arrow-left

Calea spre iluminare este o nouă carte extrem de importantă, scrisă de unul dintre marii lideri spirituali ai lumii.

– cygnusreview.com

arrow-left

În această carte profundă, dar practică, Dalai Lama descrie practicile spirituale care ne pot transforma felul de a fi şi modul de a acţiona în viaţa de zi cu zi.

– spiritualityandpractice.com

arrow-left

Calea spre iluminare oferă cititorilor înţelepciunea, susţinerea, îndrumarea şi inspiraţia de care au nevoie pentru a avea o viaţă de succes şi pentru a-şi împlini menirea spirituală.

– goodreads.com

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 320
Traducere: Iustina Cojocaru
Autor: Dalai Lama, Jeffrey Hopkins
Cod produs: 978-606-588-984-2
Despre autor

Dalai Lama

Tenzin Gyatso, cel de al XIV-lea Dalai Lama, este liderul spiritual al poporului tibetan. În 1950, la un an de la invadarea Tibetului de către China, a fost chemat să își asume puterea politică, iar în 1959, după invazia trupelor chineze în Lhasa, a fost forțat să plece în exil. De atunci trăiește în Dharamsala, în nordul Indiei, acolo unde se află sediul puterii admin... >

Jeffrey Hopkins

Jeffrey Hopkins (născut în 1940) este, de mai bine de un deceniu, interpretul lui Dalai Lama. Autor a peste 35 de cărţi şi traduceri, este profesor emerit de studii tibetane şi budiste în cadrul Universităţii din Virginia, unde a şi întemeiat cel mai mare program academic dedicat acestui domeniu spiritual.

citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
80,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
200,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
160,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
245,00 lei