Telefon Curtea Veche

Dracula

15,00 lei
  • Disponibilitate: Stoc limitat
  • Număr pagini: 159
Vârstă recomandată 8-14 ani. Jonathan Harker, un foarte tânăr avocat englez, venit în Transilvania să pună la punct nişte afaceri cu un conte excentric, este prins în vârtejul unor întâmplări bizare. Peisajul e straniu, castelul în care e găzduit pare bântuit de duhuri, iar gazda, contele Dracula, a..
Vârstă recomandată 8-14 ani.
Jonathan Harker, un foarte tânăr avocat englez, venit în Transilvania să pună la punct nişte afaceri cu un conte excentric, este prins în vârtejul unor întâmplări bizare. Peisajul e straniu, castelul în care e găzduit pare bântuit de duhuri, iar gazda, contele Dracula, are o paloare morbidă, buzele roşii şi dinţii ca de fiară şi, de cum se anunţă zorii, dispare fără urmă. Din oaspete, Jonathan devine prizonierul contelui, dar acesta nu e decât începutul. Contele Dracula ajunge la Londra şi dezlănţuie un val de nenorociri. Dracula e vampir! Şi e necruţător. Iar împotriva lui se hotărăsc să lupte toţi prietenii lui Jonathan, pornind o teribilă cursă contra cronometru, mai întâi prin cimitirele şi prin casele părăsite ale Londrei. Apoi în ţinuturile transilvane ale odiosului personaj. Care sunt, pe lângă credinţă, stăruinţă şi inteligenţă, mijloacele prin care Dracula poate fi învins o dată pentru totdeauna?

Dr. Arthur Pober a petrecut mai bine de douăzeci de ani făcând studii în domeniul educaţiei specifice copilăriei timpurii şi copiilor cu talente deosebite. A fost director al Hunter College Elementary School, unul dintre cele mai vechi centre experimentale destinate pregătirii tinerilor supradotaţi, şi, de asemenea, al instituţiei Magnet School for the Gifted and Talented, şcoală la care învaţă peste 25 000 de tineri din New York.
Dr. Pober este o autoritate recunoscută în domenii precum mass media şi protecţia copiilor şi a fost numit reprezentantul Statelor Unite pe lângă European Institute for the Media şi European Advertising Standards Alliance.

Asemeni inițiativei generoase și vizionare din anul 1895 când, sub domnia Regelui Carol I și prin efortul folcloristului Dumitru Stăncescu și al editorului Carol Müller, a fost pusă temelia colecției de carte „Biblioteca pentru toți“, astăzi, Curtea Veche Publishing vine, altruist și inspirat, în ajutorul copiilor și tinerilor țării.
Numărul cititorilor de carte a scăzut îngrijorător în România ultimelor două decenii. Tot mai puține volume ajung în mâinile copiilor și adolescenților, tot mai puține titluri se așază în biblioteca de familie a contemporanilor noștri.
La fel ca primii noștri Suverani, Carol I și Elisabeta, care erau absolut convinși de nevoia de carte pentru prosperitatea națiunii, Familia Regală a României de astăzi crede că ignorarea cuvântului tipărit între copertele cărții este o vulnerabilitate a națiunii și a patriei.
Părinți, aduceți cartea aproape de copiii voștri! Așa cum au nevoie de iubire, de soare și de familie, cei mai mici români au nevoie de cărți, pentru a se întregi, ca oameni.
Principele Radu al RomânieiGeneral
Anul apariției 2017
Autor Tania Zamorsky
Număr pagini 159
Format 13 x 20 cm
Cod produs: 978-606-588-824-1

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.